FALL IN LOVE WITH

FINDING FREEDOM WITHIN


 

KAULA YOGA

Voor meer ontspanning, balans, innerlijke kracht en zelfacceptatie

Kaula Yoga is een vorm van yoga waarbij je leert beter te luisteren naar je lijf. Naar jezelf. Ook al is het echt wel een full body training, we focussen ons in de les niet op welke spieren je gebruikt. Het gaat niet over fysieke prestaties en hoe lenig je bent. Het gaat er ook niet om dat je alle houdingen perfect doet. Het gaat erom dat je luistert naar je lijf en je grens leert te voelen, er niet overheen gaat. Je leert elke cel in je lichaam te ontspannen.

Hiermee anker je in jezelf dat ontspanning en zelfacceptatie je verder brengen dan over je grens heen te gaan. Wanneer je echt luistert naar je lijf, jezelf ontspanning gunt, werkt je lijf efficiënter en zul je sterker worden, je metabolisme en hormonen zullen in evenwicht zijn. Je brengt je gehele gezondheid in evenwicht.

 

Met de verschillende houdingen in de Kaula Yoga les breng je je energiesysteem in balans van binnenuit. Dat maakt je fysiek, mentaal en emotioneel sterker.

En hoe fijn is het dat dit alles vanuit huis kan. En de lessen zijn live zodat je toch fijn samen bezig bent. Je bepaalt zelf of je je camera aan of uit zet tijdens de les.

 

De lessen zijn voor iedereen toegankelijk, met of zonder yoga ervaring. Je hebt enkel een matje, een (meditatie)kussen en een sjaal of riem nodig. En evt een trui of sokken voor als je het snel koud krijgt.

 
IMG_5332.jpg

ROOSTER KAULA LESSEN

Ik geef de komende week online yogalessen op de volgende dagen en tijden: 

  • Maandag: 7.30 - 9.00 uur

  • Dinsdag: 19.30 - 21.00 uur

  • Woensdag 7.30 - 9.00 uur ​ ​

 

Meld je nu onderstaand of per email aan (mail@moniekpronk.nl) voor een losse les of een strippenkaart voor 4 lessen. Dit is een laagdrempelige kans om yoga te ervaren en beoefenen  zonder dat je gelijk aan een abonnement vast zit. 

 
Image by Bekir Dönmez

JOUW

BIJDRAGE

  • Eén losse yogales van 1,5 uur kost €12,-. Bij opgave ontvang je een tikkie, die je vooraf aan de les betaalt. Daarna ontvang je de Zoom-link voor de les.

 

  • Een strippenkaart voor 4 lessen van 1,5 uur kost €44,-. Die betaal je met behulp van een tikkie. Wil je een strippenkaart delen, bv in een gezin. Dat kan. Dan gaat er per persoon, die meedoet met de les, een strip af. Je geeft bij opgave voor een les via What's app vooraf door met hoeveel personen je deelneemt. Daarna ontvang je de Zoom-link.

 

Ook bied ik besloten lessen aan voor individuen of groepen. Benader me voor overleg en een offerte via het contactformulier.

 

Geef je op voor een yogales

Vul de lestijd in.

06 14677287