FALL IN LOVE WITH

FINDING FREEDOM WITHIN


 

KAULA YOGA

Voor meer ontspanning, balans, innerlijke kracht en zelfacceptatie

Kaula Yoga is een vorm van yoga waarbij je leert beter te luisteren naar je lijf. Naar jezelf. Ook al is het echt wel een full body training, we focussen ons in de les niet op welke spieren je gebruikt. Het gaat niet over fysieke prestaties en hoe lenig je bent. Het gaat er ook niet om dat je alle houdingen perfect doet. Het gaat erom dat je luistert naar je lijf en je grens leert te voelen, er niet overheen gaat. Je leert elke cel in je lichaam te ontspannen.

Hiermee anker je in jezelf dat ontspanning en zelfacceptatie je verder brengen dan over je grens heen te gaan. Wanneer je echt luistert naar je lijf, jezelf ontspanning gunt, werkt je lijf efficiënter en zul je sterker worden, je metabolisme en hormonen zullen in evenwicht zijn. Je brengt je gehele gezondheid in evenwicht.

 

Met de verschillende houdingen in de Kaula Yoga les breng je je energiesysteem in balans van binnenuit. Dat maakt je fysiek, mentaal en emotioneel sterker.

En hoe fijn is het dat dit alles vanuit huis kan. En de lessen zijn live zodat je toch fijn samen bezig bent. Je bepaalt zelf of je je camera aan of uit zet tijdens de les.

 

Je hebt enkel een matje, een (meditatie)kussen en een sjaal of riem nodig. En evt een trui of sokken voor als je het snel koud krijgt.

 

ROOSTER KAULA LESSEN

Update: In verband met familieomstandigheden zijn er deze week geen yoga lessen. 

Meld je nu per email aan voor een les. Dit is een laagdrempelige kans om yoga te ervaren en beoefenen zonder dat je gelijk aan een abonnement vast zit. 

 

VRIJE 

BIJDRAGE

Je beslist zelf hoeveel de online Kaula Yogales je waard is. Gemiddeld geven mensen €10 voor de les van 1 1/4 of 1 1/2 uur. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk, met of zonder yoga ervaring.

Je ontvangt voor de les een Zoom-link waar de les plaatsvindt. Na de les ontvang je een open tikkie, zodat je je donatie kan overmaken voor de les.

Ook bied ik besloten lessen aan voor individuen of groepen. Benader me gerust voor overleg en een offerte via het contactformulier.

 

Geef je op voor een yogales

06 14677287