CHOOSE LOVE OVER FEAR

 
 

STOP WHAT DOESN'T WORK & CREATE THE LIFE YOU WANT

Ik begeleid je graag zodat jij doorbraken gaan creëren in je eigen leven en je weer meer in contact komt met je natuurlijke zelf, je authentieke kracht en je innerlijke wijsheid. Zodat jij weer vanuit je hart gaat leven. 

 

Met de tools en technieken die ik heb geleerd tijdens mijn opleidingen en trainingen (Regressie & Reïncarnatie therapie van Maarten Oversier, Bridgeman Transformatie coachopleiding, Touch of Matrix Therapeut opleiding, Energy Facilitator Mystery School van Altazar Rossiter, Tony Robbins Transformatie coachopleiding, de Kaula Yoga Teacher & Shamanism opleiding, Opleiding Nederlands Sjamanisme en de Trauma Informed Plant Medicine Facilitation Training), de vele ervaringen opgedaan tijdens het coachen individueel en in groepen (oa. bij 365 Dagen Succesvol), mijn sterke intuïtie en helder voelen, en de sjamanistische rituelen die ik heb geleerd in Nederland en Zuid Amerika, help ik je met liefde om de diepte in te gaan tijdens jouw transformatieproces.

 

Je wordt je bewust van jezelf, je lijf, je gedachten, emoties, gedrag en komt weer in verbinding met je innerlijke wijsheid. Je denkt in kansen, zet in vertrouwen stappen en ontwikkelt en manifesteert je leven zoals jij dat wil vanuit je authentieke zijn. Je durft jezelf te laten zien en jouw waarheid te delen, zowel in je privéleven als in je werk/bedrijf.

 

Ik help jou weer in beweging te komen waar je het gevoel hebt vast te zitten. Je bent weer enthousiast over de acties en doelen die je voor jezelf opstelt. Je behaalt weer met veel meer gemak resultaten. Je gaat weer groeien en bloeien. En als je toch weer ergens tegenaan loopt weet jij veel beter hoe je daarmee om kan gaan.

 

Mooie bijkomstigheid is dat het helen van jezelf niet alleen je eigen leven en werk/bedrijf positief beïnvloedt, maar ook het collectief. Je kunt anderen niet veranderen, maar doordat je zelf heelt en groeit, beïnvloedt dat automatisch alles en iedereen om je heen. Het leven wordt hierdoor alleen maar rijker. Je zal meer dankbaarheid en overvloed gaan ervaren.  

COACHING &
VOOROUDERLIJKE HELING

'The longest journey of any person is the journey inward'

 
Image by Ray Hennessy

TRANSFORMATIE COACHING & REGRESSIETHERAPIE

Los je issues op en ervaar innerlijke vrijheid

Transformatie coaching en Regressietherapie gaat om zelfontwikkeling waarbij jij werkt aan bepaalde issues of gebeurtenissen in jouw leven of het leven van je voorouders, die jou belemmeren. Je ontdekt de wortel van jouw blokkades om die vervolgens te transformeren en helen. Hierbij gaan we uit van het idee dat alles met elkaar in verbinding staat: je fysiek, gedachten en emoties. 

Ik gebruik in mijn sessies de Regressie/Reïncarnatie therapie methode van Maarten Oversier, de Altazar Rossiter Self-Empowerment methode, Touch of Matrix, de Bridgeman Zelfrealisatie methode, Emotional Freedom Techniques (EFT), sjamanistische oefeningen en rituelen die ik zowel in Nederland als Zuid Amerika heb mogen leren.

Image by Alexander Milo

LICHTER LEVEN
PROGRAMMA

Bouw aan jouw fundament voor een gelukkig leven

Het programma geeft je in 10 sessies handvaten om het leven weer in eigen handen te nemen. Je gaat je gedachten observeren, angsten, pijn en verdriet overwinnen. Het helpt jezelf te accepteren en in balans te komen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak.

Je leert ontdekken wie je werkelijk bent en dat je tot veel meer in staat bent dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden. Je ontwikkelt zelfvertrouwen, innerlijke kracht en inzichten om bewust te leven: de perfecte tools om je passie te gaan leven. Je ontdekt hoe je verder wilt met je leven, je relaties en je werk/bedrijf. Je komt weer in beweging vanuit innerlijke kracht en zelfvertrouwen.

Het programma komt uit de Bridgeman Zelfrealisatie methode van Robert Bridgeman en Monique Bruggeman - van Leeuwen. Het bestaat uit een combinatie van meer dan 50 traditionele en moderne oefeningen en technieken om je volledige potentieel te gaan benutten.

Image by Stéfano Girardelli

HET SJAMANISTISCHE PAD 

Heel onverwerkte stukken in je leven & van voor- ouders, en leer de wijze lessen van Moeder Aarde

Naast holistisch coach, therapeut en yogadocent ben ik ook opgeleid in Nederlands sjamanisme en heb ik zowel in Nederland als Zuid Amerika mogen leren van diverse wijze sjamanen. Tijdens het Sjamanistische Pad ga je je diep verbinden met jezelf, je voorouders, moeder natuur en Al wat is.

In een reis van 9 sessies krijg je een steeds dieper inzicht in jezelf, wat jouw tegenhoudt en ga je die blokkades helen. Dat doen we met behulp van regressietherapie en voorouderlijke heling, trancereizen, rite of passages en andere sjamanistische rituelen die passend zijn bij jouw hulpvraag. 

Dat wat in het onderbewustzijn gevangen zit, wordt zichtbaar en voelbaar. Verdrongen gebeurtenissen, schaduwkanten of gedachte- en gedragspatronen kunnen aan het licht komen. Met hulp van de wijsheid van je voorouders, je gidsen en moeder natuur zal je langzaam stukken in jezelf gaan helen. 

Ook bied ik zelf plantmedicijnreizen aan. Zie onderstaand meer informatie daarover bij het Golden Wisdom retreat.

Image by Ashley Batz

INTEGRATIE COACHING 

Integreer opgedane inzichten in je leven en ga een nieuw pad lopen

Steeds meer mensen nemen deel aan retraites, of reizen met plantmedicijnen. Ze hebben beide een enorme kracht om body, mind en soul wakker te schudden. Dit kan als overweldigend voelen.

Zelf heb ik aan diverse coachtrajecten, retraites en vele ceremonies met plantmedicijnen en Kambo deelgenomen in zowel Nederland als Zuid Amerika. Ik heb ook zelf ervaren hoeveel impact ze kunnen hebben.

 

Soms is een oud pijnstuk enkel zichtbaar of voelbaar geworden en is het daarna nog niet geheeld of getransformeerd. Of soms weet je niet hoe je je leven moet aanpassen naar aanleiding van de opgedane inzichten.

Ik coach je dan ook graag als:

  • Je in de war bent na een ceremonie of retraite

  • Er nog wat mag worden geheeld en getransformeerd

  • Je de diepe opgedane levenslessen wilt integreren, maar niet weet hoe.

JOUW INVESTERING

Geef jezelf een innerlijke, transformerende reis cadeau

Transformatiecoaching & Regressietherapie

€ 950,- voor 5 sessies

Bij Transformatiecoaching en Regressietherapie werk ik meestal met minimaal 5 sessies van 1,5 tot 2 uur. Voor mensen die al veel innerlijk werk hebben gedaan en bekend zijn met regressietherapie is 3 sessies soms voldoende om aan een issue te werken. De eerste sessie is altijd een intakesessie. Na de intake bespreken we hoeveel sessies gewenst zouden kunnen zijn. De huidige tarieven zijn inclusief BTW:

  • 3 sessies: € 570,-

  • 5 sessies: € 950,-

  • 7 sessies: € 1330,-

De sessies worden op maat, op basis van jouw situatie en hulpvraag, ingevuld. Ze kunnen in overleg ook (deels) online plaatsvinden. Neem contact op voor meer informatie of boek jouw traject.

Het Sjamanistische Pad

€ 1665,- voor 9 sessies

Het Sjamanistische Pad is een diepgaand innerlijk proces van 9 sessies van 2 uur. Dit 1 op 1 programma kost € 1665,-. Ik begeleid je op het Sjamanistische Pad met behulp van regressietherapie en voorouderlijke heling, trancereizen en andere sjamanistische rituelen. De eerste sessie is een intake sessie. Deze prijs is inclusief btw. 

Het is mogelijk om aanvullend ter verdieping tijdens het Sjamanistische Pad een innerlijke reis met een plantmedicijn te maken. Heb je daar interesse voor, zie dan de informatie hieronder bij het één dag retreat: Free your heart. En stuur me een bericht voor meer informatie. Ik begeleid je met liefde. 

Lichter Leven Programma

€ 1750,- voor 10 sessies

Dit 1 op 1 programma, ontwikkeld door de Bridgeman organisatie kost € 1750,-. Ik begeleid je in 10 sessies van 2 uur. Ze kunnen in overleg ook (deels) online plaatsvinden. We starten daaraan voorafgaand met een online/live intake sessie van 1,5 a 2 uur voor €175,-. De prijzen zijn inclusief btw. Eventueel vraag ik je nog om vooraf een intakeformulier in te vullen. 

Na elke sessie ontvang je een e-mail met thuisoefeningen en video's om het geleerde te integreren in je dagelijkse leven. Het programma is inclusief een Lichter Leven werkboek.

Bij interesse van 4 personen is het ook mogelijk om het traject in een groepje te doen in 5 dagen voor €1111,- per persoon. Lunch is voor eigen rekening. 

 

Golden Wisdom  retreat (één dag)

€ 444,- voor een dag

Tijdens dit één-dag-retreat maak je een diepe innerlijke reis met een plantmedicijn om je hart te openen, oude pijn te helen en diepe inzichten te ontvangen van je hogere zelf en/of moeder natuur. De dag duurt normaliter ongeveer van 9.30 - 17.30 uur inclusief een lichte maaltijd na die tijd, zodat je weer veilig en geaard naar huis gaat. 

  • Een individuele reis kost € 444,-

  • Een duo reis is € 333,- per persoon

  • Een reis met 3 personen is €288,- per persoon. 

Neem bij interesse contact met me op voor meer informatie. Dan bespreken we o.a. jouw situatie en intentie. En bespreken we of deze specifieke plantreis passend voor jou kan zijn en welke voorbereiding daarvoor nodig is.

Integratiecoaching

€ 110,- per uur

Losse Integratie coachsessies die ik aanbied na deelname aan een plantreis, een retraite, of aan één van mijn programma's kost €110,- per uur, en maximaal €200 voor 2 uur. De sessie kan in overleg ook online plaatsvinden. Het tarief is inclusief BTW.

Soms is één sessie al voldoende voor je. Als na één sessie blijkt dat je behoefte hebt aan uitgebreidere coaching dan overleggen we gezamenlijk hoe we verder gaan. 

Online Kaula Yoga

€ 44,- voor 4 yogalessen

Naast coach ben ik ook Kaula yogadocent. Diepe heling kan niet plaatsvinden als je niet verbonden bent met je lijf. We zijn immers een holistisch wezen. Bij weer in verbinding komen en blijven met jezelf in een coachtraject is het dus essentieel dat je ook in verbinding bent met je lichaam.

 

Yoga is een ideale manier om meer te zakken in je lijf, beter te leren luisteren naar je lijf en te accepteren wat er in het moment is. 

Als Kaula yoga docent bied ik daarom ook online yogalessen aan. Voor een strippenkaart van 4 online lessen van 1,5 uur betaal je €44,-. Een losse online yogales kost €12,-.

Voor meer informatie zie de pagina over Yoga.

Image by Sebastian Dumitru
 

Stel je vragen...

Heb je een vraag of interesse in één van de coaching mogelijkheden, of wil je een gratis kennismakingsessie boeken?

Vul onderstaande formulier in en ik neem contact met je op.