top of page

CHOOSE LOVE OVER FEAR

Coaching: Welkom
Coaching: Diensten

STOP WHAT DOESN'T WORK & CREATE THE LIFE YOU WANT

Ik begeleid je graag zodat jij doorbraken gaat creëren in je eigen leven en je weer meer in contact komt met je natuurlijke zelf, het innerlijke kind in jezelf, je voorouders, je authentieke kracht en je innerlijke wijsheid. Zodat jij weer vanuit je hart gaat leven. 

Ik werk voornamelijk met de regressietherapie methode van Maarten Oversier waarbij we o.a. kijken waar zich onverwerkte traumatische gebeurtenissen hebben voorgedaan bij je voorouders die effect hebben op jouw huidige leven. 

Ik heb inmiddels ruim ervaringen opgedaan in individueel coachen en in groepen. En ik zet mijn sterke intuïtie en helder voelen in om je te helpen de diepte in te gaan tijdens jouw transformatieproces.

Je wordt je bewust van jezelf, je lijf, je gedachten, emoties, gedrag en (voorouderlijk) trauma. Je gaat weer in kansen denken, zet in vertrouwen stappen en ontwikkelt en manifesteert je leven zoals jij dat wil vanuit je authentieke zijn. Je durft jezelf te laten zien en jouw waarheid te delen.

Het terugkomen bij je authentieke zelf beïnvloedt niet alleen je eigen leven en werk/bedrijf, maar ook je familie, je voorouders en het collectief. Je kunt anderen niet veranderen, maar doordat je zelf groeit, en steeds meer je authentieke zelf durft te laten zien en uiten beïnvloedt dat automatisch de mensen om je heen. Het leven wordt hierdoor alleen maar rijker. Je zal meer compassie, dankbaarheid en overvloed gaan ervaren.  

VOOROUDERLIJKE HELING
& COACHING

'The longest journey of any person is the journey inward'

REGRESSIETHERAPIE & VOOROUDERLIJKE HELING

Los oude pijn op door je weer te verbinden met je voorouders en onverwerkte gebeurtenissen

Met regressietherapie werk je aan bepaalde issues of gebeurtenissen in jouw leven of het leven van je voorouders, waarin je vastloopt. Je ontdekt de wortel van jouw blokkades om die vervolgens te doorvoelen, accepteren en helen waardoor er een energetische transformatie in jou kan plaatsvinden en je een doorbraak in je leven kan ervaren.

 

Hierbij gaan we uit van het idee dat alles met elkaar in verbinding staat: je voorouders en jij, maar ook je lichaam, gedachten en emoties. Dat wat in het onderbewustzijn gevangen zit, wordt zichtbaar en voelbaar. Verdrongen gebeurtenissen, schaduwkanten of gedachte- en gedragspatronen, ook van je voorouders, kunnen aan het licht komen.

Ik werk met de regressie- en reïncarnatietherapie methode van Maarten Oversier. Lees meer hierover. 

Image by Alexander Milo

HET SJAMANISTISCHE PAD 

Heel onverwerkte stukken in je leven & leer de wijze lessen van je voorouders en Moeder Aarde

Tijdens het Sjamanistische Pad ga je je diep verbinden met jezelf, je voorouders, moeder natuur en Al wat is.

In een reis van 9 sessies krijg je een steeds dieper inzicht in jezelf, wat of wie jou tegenhoudt en ga je die blokkades helen.

 

Dat doen we met behulp van de regressie- en voorouderlijke heling methode van Maarten Oversier, sjamanistische trancereizen, rite of passages en andere sjamanistische rituelen die passend zijn bij jouw hulpvraag. Met hulp van de wijsheid van je voorouders, je gidsen en moeder natuur zal je langzaam stukken in jezelf gaan helen en contact maken met je innerlijke kompas. 

Ik ben opgeleid in Nederlands sjamanisme en voorouderlijk regressiewerk. En ik heb in zowel in Europa als Zuid Amerika mogen leren van diverse wijze sjamanen en leraren.

Image by Ashley Batz
Image by Ray Hennessy

TRANSFORMATIE COACHING

Los je issues op en ervaar innerlijke vrijheid

Bij Transformatie coaching gaat het om zelfontwikkeling waarbij jij werkt aan bepaalde issues of gebeurtenissen in jouw leven die jou belemmeren. Het is een holistische vorm van coaching waarbij ik intuïtief verschillende technieken inzet, passend bij jouw hulpvraag en situatie.

 

Een mogelijkheid waarmee jij jezelf tot op een diepe laag kunt transformeren en je een flinke doorbraak in jouw leven gaat ervaren. Zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel ga je opschonen, zodat er ruimte ontstaat voor wie je echt in werkelijkheid bent en waardoor je verder kunt groeien.

Ik werk met de Regressietherapie methode van Maarten Oversier, de Altazar Rossiter Self-Empowerment methode, de Bridgeman Zelfrealisatie methode, Emotional Freedom Techniques (EFT), andere bewustzijnstechnieken en sjamanistische oefeningen en rituelen die ik zowel in Nederland als Zuid Amerika heb mogen leren.

LICHTER LEVEN PROGRAMMA

Bouw aan jouw fundament voor een gelukkig leven

Het programma geeft je in 10 sessies handvaten om het leven weer in eigen handen te nemen. Je gaat je gedachten observeren, angsten, pijn en verdriet overwinnen. Het helpt jezelf te accepteren en in balans te komen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak.

Je leert ontdekken wie je werkelijk bent en dat je tot veel meer in staat bent dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden. Je ontwikkelt zelfvertrouwen, innerlijke kracht en inzichten om bewust te leven: de perfecte tools om je passie te gaan leven. Je ontdekt hoe je verder wilt met je leven, je relaties en je werk/bedrijf. Je komt weer in beweging vanuit innerlijke kracht en zelfvertrouwen.

Het programma komt uit de Bridgeman Zelfrealisatie methode van Robert Bridgeman en Monique Bruggeman - van Leeuwen. Het bestaat uit een combinatie van meer dan 50 traditionele en moderne oefeningen en technieken om je volledige potentieel te gaan benutten.

Coaching: Over
Image by Stéfano Girardelli

GOLDEN WISDOM DAG

Duik diep in je onderbewustzijn en verbind je met je zelfhelende vermogen en innerlijke wijsheid

Tijdens de Golden Wisdom Dag ga je een diepe innerlijke reis maken met de intentie om je hart te openen en te ervaren wat er in dat moment gevoeld, gezien en geheeld wil worden. 

 

In deze ééndaagse zielenreis ga je ontdekken wat er in je onderbewustzijn verborgen zit. Hierdoor krijg je een dieper inzicht in jezelf, kan je oude pijn doorvoelen en helen. En je ontvangt lessen van je hogere zelf, je voorouders, gidsen en/of moeder natuur. Het brengt je dichterbij jezelf en je zielenpad.

De dag duurt normaliter ongeveer van 9.30 - 17.30/19.30  uur inclusief een lichte maaltijd na die tijd, zodat je weer geaard naar huis gaat. Vrijdag 28 juni, 19 juli en 20 september zijn de eerstvolgende Golden Wisdom dagen. 

 

Ik ben opgeleid in het Nederlands sjamanisme en in het begeleiden van diepe innerlijke reizen. En ik heb zowel in Nederland als Zuid Amerika mogen leren van de tradities en rituelen van diverse wijze sjamanen vanuit inheemse stammen. Ik ben er deze dag volledig voor jou. 

 

Image by Mohamed Nohassi

INTEGRATIE COACHING 

Integreer opgedane inzichten in je leven en ga je zielenpad lopen

Steeds meer mensen nemen deel aan retraites en/of sjamanistische rituelen (al dan niet met plantmedicijnen). Ze hebben beide een enorme kracht om body, mind en soul wakker te schudden. Dit kan als overweldigend voelen.

Zelf heb ik aan vele retraites en ceremonies met sjamanen (met en zonder plantmedicijnen en/of Kambo) deelgenomen in zowel Europa als Zuid Amerika. Ik heb elke keer weer ervaren hoeveel impact ze kunnen hebben. Je hele zijn kan als het ware in puzzelstukjes omhoog zijn gegooid en nog niet weer juist zijn geland. 

 

Soms is een oud pijnstuk enkel zichtbaar of voelbaar geworden en is het daarna nog niet geheeld, getransformeerd of geïntegreerd. 

Ik coach je dan ook graag als:

  • Je in de war bent na een ceremonie of retraite

  • Er nog wat mag worden geheeld en getransformeerd

  • Je de diepe opgedane levenslessen wilt integreren, maar niet weet hoe.

Coaching: Pakketten & tarieven
Image by Sebastian Dumitru
Coaching: Contact

Stel je vragen...

Heb je een vraag? Je kan vrijblijvend een online kennismakingsgesprek boeken.

Of verzend onderstaande formulier en ik beantwoord je per mail.

Wil je meer weten over regressietherapie, de Golden Wisdom Dag, mijn coaching en de aangeboden programma's? Meld je dan nu via onderstaande knop aan voor een geheel vrijblijvende online kennismaking. Ik werk enkel met volwassenen. 

bottom of page