CHOOSE LOVE OVER FEAR

 
 

STOP WHAT DOESN'T WORK & CREATE THE LIFE YOU WANT

Ik begeleid je graag zodat jij doorbraken gaat creëren in je eigen leven en je weer meer in contact komt met je natuurlijke zelf, het innerlijke kind in jezelf, je voorouders, je authentieke kracht en je innerlijke wijsheid. Zodat jij weer vanuit je hart gaat leven. 

Ik werk veel met de regressietherapie methode van Maarten Oversier waarbij we o.a. kijken waar zich onverwerkte traumatische gebeurtenissen hebben voorgedaan bij je voorouders die effect hebben op jouw huidige leven. 

Daarnaast heb ik een uitgebreide rugzak met tools en technieken in transformatiecoaching, traumatherapie, energetisch werk en sjamanisme: 

Bridgeman Transformatie coachopleiding

Opleiding Nederlands Sjamanisme

Touch of Matrix Therapeut opleiding

Energy Facilitator Mystery School van Altazar Rossiter

Tony Robbins Transformatie coachopleiding

Kaula Yoga Teacher & Shamanism opleiding

Trauma Informed Plant Medicine Facilitation Training

 

Ik heb inmiddels ruim ervaringen opgedaan in individueel coachen en in groepen (oa. bij 365 Dagen Succesvol). En ik zet mijn sterke intuïtie en helder voelen, en de sjamanistische rituelen die ik heb geleerd in Nederland en Zuid Amerika ook graag ik om je te helpen de diepte in te gaan tijdens jouw transformatieproces.

Je wordt je bewust van jezelf, je lijf, je gedachten, emoties, gedrag en (voorouderlijk) trauma. Je gaat weer in kansen denken, zet in vertrouwen stappen en ontwikkelt en manifesteert je leven zoals jij dat wil vanuit je authentieke zijn. Je durft jezelf te laten zien en jouw waarheid te delen.

Mooie bijkomstigheid is dat het helen van jezelf niet alleen je eigen leven en werk/bedrijf positief beïnvloedt, maar ook je familie, je voorouders en het collectief. Je kunt anderen niet veranderen, maar doordat je zelf heelt en groeit, beïnvloedt dat automatisch alles en iedereen om je heen. Het leven wordt hierdoor alleen maar rijker. Je zal meer dankbaarheid en overvloed gaan ervaren.  

VOOROUDERLIJKE HELING
& COACHING

'The longest journey of any person is the journey inward'

REGRESSIETHERAPIE & VOOROUDERLIJKE HELING

Los oude pijn op door je weer te verbinden met je voorouders en onverwerkte gebeurtenissen

Met regressietherapie werk je aan bepaalde issues of gebeurtenissen in jouw leven of het leven van je voorouders, waarin je vastloopt. Je ontdekt de wortel van jouw blokkades om die vervolgens te doorvoelen, accepteren en helen waardoor er een energetische transformatie in jou kan plaatsvinden en je een doorbraak in je leven kan ervaren.

 

Hierbij gaan we uit van het idee dat alles met elkaar in verbinding staat: je voorouders en jij, maar ook je lichaam, gedachten en emoties. Dat wat in het onderbewustzijn gevangen zit, wordt zichtbaar en voelbaar. Verdrongen gebeurtenissen, schaduwkanten of gedachte- en gedragspatronen, ook van je voorouders, kunnen aan het licht komen.

Ik gebruik in mijn sessies de regressie- en reïncarnatietherapie methode van Maarten Oversier. 

Image by Alexander Milo

HET SJAMANISTISCHE PAD 

Heel onverwerkte stukken in je leven & leer de wijze lessen van je voorouders en Moeder Aarde

Tijdens het Sjamanistische Pad ga je je diep verbinden met jezelf, je voorouders, moeder natuur en Al wat is.

In een reis van 9 sessies krijg je een steeds dieper inzicht in jezelf, wat of wie jou tegenhoudt en ga je die blokkades helen.

 

Dat doen we met behulp van de regressie- en voorouderlijke heling methode van Maarten Oversier, sjamanistische trancereizen, rite of passages en andere sjamanistische rituelen die passend zijn bij jouw hulpvraag. Met hulp van de wijsheid van je voorouders, je gidsen en moeder natuur zal je langzaam stukken in jezelf gaan helen en contact maken met je innerlijke kompas. 

Ik ben opgeleid in Nederlands sjamanisme en voorouderlijk regressiewerk en heb ik zowel in Nederland als Zuid Amerika mogen leren van diverse wijze sjamanen en leraren.

Image by Ashley Batz
Image by Ray Hennessy

TRANSFORMATIE COACHING

Los je issues op en ervaar innerlijke vrijheid

Bij Transformatie coaching gaat het om zelfontwikkeling waarbij jij werkt aan bepaalde issues of gebeurtenissen in jouw leven die jou belemmeren. Het is een holistische vorm van coaching waarbij ik intuïtief verschillende technieken inzet, passend bij jouw hulpvraag en situatie.

 

Een mogelijkheid waarmee jij jezelf tot op een diepe laag kunt transformeren en je een flinke doorbraak in jouw leven gaat ervaren. Zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel ga je opschonen, zodat er ruimte ontstaat voor wie je echt in werkelijkheid bent en waardoor je verder kunt groeien.

Ik werk met de Regressietherapie methode van Maarten Oversier, de Altazar Rossiter Self-Empowerment methode, Touch of Matrix Therapie, de Bridgeman Zelfrealisatie methode, Emotional Freedom Techniques (EFT), en sjamanistische oefeningen en rituelen die ik zowel in Nederland als Zuid Amerika heb mogen leren.

LICHTER LEVEN PROGRAMMA

Bouw aan jouw fundament voor een gelukkig leven

Het programma geeft je in 10 sessies handvaten om het leven weer in eigen handen te nemen. Je gaat je gedachten observeren, angsten, pijn en verdriet overwinnen. Het helpt jezelf te accepteren en in balans te komen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak.

Je leert ontdekken wie je werkelijk bent en dat je tot veel meer in staat bent dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden. Je ontwikkelt zelfvertrouwen, innerlijke kracht en inzichten om bewust te leven: de perfecte tools om je passie te gaan leven. Je ontdekt hoe je verder wilt met je leven, je relaties en je werk/bedrijf. Je komt weer in beweging vanuit innerlijke kracht en zelfvertrouwen.

Het programma komt uit de Bridgeman Zelfrealisatie methode van Robert Bridgeman en Monique Bruggeman - van Leeuwen. Het bestaat uit een combinatie van meer dan 50 traditionele en moderne oefeningen en technieken om je volledige potentieel te gaan benutten.

 
Image by Stéfano Girardelli

GOLDEN WISDOM RETREAT

Duik diep naar binnen onder begeleiding van de Sacred plantmedicijnen

Tijdens het Golden Wisdom Retreat ga je een innerlijke reis maken met een plantmedicijn met de intentie om je hart te openen en te ervaren wat er in dat moment gevoeld, gezien en geheeld wil worden. 

 

In deze ééndaagse zielenreis ga je ontdekken wat er in je onderbewustzijn verborgen zit. Hierdoor krijg je een dieper inzicht in jezelf, kan je oude pijn helen en lessen ontvangen van je hogere zelf, je voorouders, gidsen en/of moeder natuur. Het brengt je dichterbij jezelf en je zielenpad.

De dag duurt normaliter ongeveer van 9.30 - 17.30 uur inclusief een lichte maaltijd na die tijd, zodat je weer veilig en geaard naar huis gaat. 

 

Naast holistisch coach, therapeut en yogadocent ben ik ook opgeleid in Nederlands sjamanisme en heb ik zowel in Nederland als Zuid Amerika mogen leren van diverse wijze sjamanen tijdens vele plantreizen en andere rituelen. Ik ben er deze dag volledig voor jou. 

 

Image by Mohamed Nohassi

INTEGRATIE COACHING 

Integreer opgedane inzichten in je leven en ga een nieuw pad lopen

Steeds meer mensen nemen deel aan retraites, of reizen met plantmedicijnen. Ze hebben beide een enorme kracht om body, mind en soul wakker te schudden. Dit kan als overweldigend voelen.

Zelf heb ik aan vele retraites en ceremonies met plantmedicijnen en Kambo deelgenomen in zowel Nederland als Zuid Amerika. Ik heb zelf ervaren hoeveel impact ze kunnen hebben. Je hele zijn kan als het ware in puzzelstukjes omhoog zijn gegooid en nog niet weer juist zijn geland. 

 

Soms is een oud pijnstuk enkel zichtbaar of voelbaar geworden en is het daarna nog niet geheeld, getransformeerd of geïntegreerd. 

Ik coach je dan ook graag als:

  • Je in de war bent na een ceremonie of retraite

  • Er nog wat mag worden geheeld en getransformeerd

  • Je de diepe opgedane levenslessen wilt integreren, maar niet weet hoe.

JOUW INVESTERING

Geef jezelf een innerlijke, transformerende reis cadeau

Regressietherapie &
Transformatiecoaching

€ 950,- voor 5 sessies

Bij zowel (voorouderlijke) regressietherapie en transformatie-coaching werk ik meestal met minimaal 5 sessies van 1,5 tot 2 uur. Voor mensen die al veel innerlijk werk hebben gedaan en bekend zijn met regressietherapie is 3 sessies soms voldoende om aan een issue te werken. De eerste sessie is altijd een intakesessie. Na de intake bespreken we hoeveel inhoudelijke sessies gewenst zouden kunnen zijn. De huidige tarieven zijn inclusief BTW:

  • 3 sessies: € 570,-

  • 5 sessies: € 950,-

  • 7 sessies: € 1330,-

De sessies worden op maat, op basis van jouw situatie en hulpvraag, ingevuld. Ze kunnen in overleg ook (deels) online plaatsvinden. Neem contact op voor meer informatie of boek jouw traject.

Het Sjamanistische Pad

€ 1665,- voor 9 sessies

Het Sjamanistische Pad is een diepgaand innerlijk proces van 9 sessies van 2 uur. Dit 1 op 1 programma kost € 1665,-. Ik begeleid je op het Sjamanistische Pad met behulp van regressietherapie en voorouderlijke heling, trancereizen en andere sjamanistische rituelen. De eerste sessie is een intake sessie. Deze prijs is inclusief btw. 

Het is mogelijk om aanvullend ter verdieping tijdens het Sjamanistische Pad een innerlijke reis met een plantmedicijn te maken. Heb je daar interesse in, zie dan de informatie hieronder bij het één dag retreat: Golden Wisdom. En stuur me een bericht voor meer informatie. Ik begeleid je met liefde. 

Lichter Leven Programma

€ 1750,- voor 10 sessies

Dit 1 op 1 programma, ontwikkeld door de Bridgeman organisatie kost € 1750,-. Ik begeleid je in 10 sessies van 2 uur. Ze kunnen in overleg ook (deels) online plaatsvinden. We starten daaraan voorafgaand met een online/live intake sessie van 1,5 a 2 uur voor €175,-. De prijzen zijn inclusief btw. Eventueel vraag ik je nog om vooraf een intakeformulier in te vullen. 

Na elke sessie ontvang je een e-mail met thuisoefeningen en video's om het geleerde te integreren in je dagelijkse leven. Het programma is inclusief een Lichter Leven werkboek.

Bij interesse van 4 personen is het ook mogelijk om het traject in een groepje te doen in 5 dagen voor €1111,- per persoon. Lunch is voor eigen rekening. 

 

Golden Wisdom  retreat (één dag)

€ 397,- voor een dag

Tijdens dit één-dag-retreat maak je een innerlijke reis met een plantmedicijn.

  • Een individuele reis kost € 397,-

  • Een duo reis is € 333,- per persoon

  • Een reis met 3 personen is €288,- per persoon. 

Neem bij interesse contact met me op. Dan deel ik meer over het plantmedicijn op basis van cacao en bespreken we o.a. jouw situatie en intentie. En overleggen we of deze specifieke plantreis passend voor jou kan zijn en welke voorbereiding daarvoor nodig is.

Integratiecoaching

€ 110,- per uur

Losse Integratie coachsessies die ik aanbied na deelname aan een plantreis, een retraite, of aan één van mijn programma's kost €110,- per uur, en maximaal €200 voor 2 uur. De sessie kan in overleg ook online plaatsvinden. Het tarief is inclusief BTW.

Soms is één sessie al voldoende voor je. Als na één sessie blijkt dat je behoefte hebt aan uitgebreidere coaching dan overleggen we gezamenlijk hoe we verder gaan. 

Online Kaula Yoga

€ 44,- voor 4 yogalessen

Naast coach ben ik ook Kaula yogadocent. Diepe heling kan niet plaatsvinden als je niet verbonden bent met je lijf. We zijn immers een holistisch wezen. Bij weer in verbinding komen en blijven met jezelf in een coachtraject is het dus essentieel dat je ook in verbinding bent met je lichaam.

 

Yoga is een ideale manier om meer te zakken in je lijf, beter te leren luisteren naar je lijf en te accepteren wat er in het moment is. 

Ik bied daarom ook online yogalessen aan. 

Image by Sebastian Dumitru
 

Stel je vragen...

Heb je een vraag? Je kan vrijblijvend een online kennismakingsgesprek boeken.

Of verzend onderstaande formulier en ik beantwoord je per mail.