CHOOSE LOVE OVER FEAR

 
 

STOP WHAT DOESN'T WORK & CREATE THE LIFE YOU WANT

Ik begeleid je graag zodat jij weer meer in contact komt met je natuurlijke zelf, je authentieke kracht en je innerlijke wijsheid. Zodat jij weer vanuit je hart gaat leven. 

 

Met de tools en technieken die ik heb geleerd tijdens mijn opleidingen (Bridgeman Transformatie coachopleiding, Touch of Matrix Therapeut opleiding, Energy Facilitator Mystery School van Altazar Rossiter, Regressie & Reïncarnatie therapie van Maarten Oversier, Tony Robbins Transformatie coachopleiding, de Kaula Yoga Teacher & Shamanism opleiding en de Trauma Informed Plant Medicine Facilitation Training), de vele ervaringen opgedaan tijdens het coachen individueel en in groepen (oa. bij 365 Dagen Succesvol), mijn sterke intuïtie en helder voelen, en de sjamanistische rituelen die ik heb geleerd in Nederland en Zuid Amerika, help ik je om de diepte in te gaan tijdens jouw transformatieproces.

 

Je wordt je bewust van jezelf, je lijf, je gedachten, emoties, gedrag en komt weer in verbinding met je innerlijke wijsheid. Je denkt in kansen, zet vol vertrouwen stappen en ontwikkelt en manifesteert je leven zoals jij dat wil vanuit je authentieke zijn. Je durft jezelf te laten zien en jouw waarheid te delen, zowel in je privéleven als in je werk/bedrijf.

 

Ik help jou weer in beweging te komen waar je het gevoel hebt vast te zitten. Je bent weer enthousiast over de acties en doelen die je voor jezelf opstelt. Je behaalt weer met veel meer gemak resultaten. Je gaat weer groeien en bloeien. En als je toch weer ergens tegenaan loopt weet jij precies hoe je daarmee om kan gaan.

 

Mooie bijkomstigheid is dat het helen van jezelf niet alleen je privé leven en werk/bedrijf positief beïnvloedt, maar ook het collectief. Je kunt anderen niet veranderen, maar doordat je zelf heelt en groeit, beïnvloedt dat automatisch alles en iedereen om je heen. Het leven wordt hierdoor alleen maar rijker. Je zal meer dankbaarheid en overvloed gaan ervaren.  

COACHING EN YOGA

'The longest journey of any person is the journey inward'

 
Image by Ray Hennessy

TRANSFORMATIE COACHING

Los je issues op en ervaar innerlijke vrijheid

Transformatie coaching gaat om zelfontwikkeling waarin jij werkt aan bepaalde issues of gebeurtenissen in jouw leven die je belemmeren. Je ontdekt de wortel van deze blokkades om die vervolgens te transformeren en helen. Hierbij gaan we uit van het idee dat alles met elkaar in verbinding staat: je fysiek, gedachten en emoties. 

Ik gebruik in mijn sessies de Bridgeman Zelfrealisatie methode, Emotional Freedom Techniques (EFT), regressietechnieken, Touch of Matrix, de Altazar Rossiter methode, sjamanistische oefeningen en rituelen die ik zowel in Nederland als Zuid Amerika heb mogen leren.

Image by Alexander Milo

LICHTER LEVEN PROGRAMMA

Bouw aan jouw fundament voor een gelukkig leven

Het programma geeft je in 10 sessies handvaten om het leven weer in eigen handen te nemen. Het helpt jezelf te accepteren en in balans te komen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak. Je ontdekt hoe je verder wilt met je leven en je werk/bedrijf. Je komt weer in beweging vanuit innerlijke kracht en zelfvertrouwen.

Het programma komt uit de Bridgeman Zelfrealisatie methode van Robert Bridgeman en Monique Bruggeman - van Leeuwen. Het bestaat uit een combinatie van meer dan 50 traditionele en moderne oefeningen en technieken om je volledige potentieel te gaan benutten.

Image by Stéfano Girardelli

INTEGRATIE COACHING NA PLANTMEDICIJN CEREMONIES

Pas de wijze lessen van Moeder Aarde en onze voorouders toe in je leven

Steeds meer mensen nemen deel aan ceremonies met plantmedicijnen. Ze hebben een enorme kracht om body, mind en soul wakker te schudden. Dat wat in het onderbewustzijn gevangen zit, wordt zichtbaar en voelbaar. Verdrongen gebeurtenissen, schaduwkanten of gedachte- en gedragspatronen kunnen aan het licht komen. Dit kan als overweldigend voelen.

Zelf heb ik aan vele ceremonies met plantmedicijnen en Kambo deelgenomen in zowel Nederland als Zuid Amerika. Ik heb ook ervaren hoeveel impact een ceremonie kan hebben. Soms is een oud stuk enkel zichtbaar of voelbaar geworden en mag het na de ceremonie nog geheeld en getransformeerd worden.

Ik coach je dan ook graag als:

 • Je in de war bent na een ceremonie

 • Er nog wat mag worden geheeld en getransformeerd

 • Je de diepe levenslessen wilt integreren, maar niet weet hoe.

yoga Asana

KAULA YOGA LESSEN

Voor meer ontspanning, balans, innerlijke kracht en zelfacceptatie

Naast coach ben ik ook yogadocent. Terug gaan naar jezelf betekent ook in je lijf zijn. Yoga is een ideale manier om meer te zakken in je lijf, beter te leren luisteren naar je lijf en te accepteren wat er in het moment is. Je leert bovendien elke cel in je lichaam te ontspannen. Andere voordelen van yoga:

 • het maakt je (spieren) sterker

 • het verbetert je lichaamshouding

 • je kan er beter van gaan slapen

 • je verbetert je flexibiliteit en balans

 • je verbetert je ademhaling 

 • je leert beter te focussen

 • vermindering van stress

 • verbetering hartgezondheid 

 • kan chronische pijn verminderen

 • groei van zelfacceptatie en zelfliefde

 • verbetert levenskwaliteit

 

Lees meer op de pagina Yoga

JOUW INVESTERING

Geef jezelf deze innerlijke reis kado

 

TRANSFORMATIE COACHING

€ 185,- per sessie

De Transformatie coaching vraagt een investering van jou van €185,- per losse sessie van 1,5 tot 2 uur. We starten met een inschrijfformulier en een online/live intake gesprek van 1 uur a €75,- tot 1,5 uur a €110,-. Op basis daarvan maken we een inschatting van het aantal benodigde sessies. Bij het vooraf betalen van een reeks sessies krijg je een korting:

 • 3 Transformatiesessies: €540,-

 • 5 Transformatiesessies: €875,-

 

Bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW voor particulieren en zakelijk exclusief BTW.

 

De sessies worden op maat, op basis van jouw situatie, ingevuld. De sessies kunnen in overleg ook (deels) online plaatsvinden. Neem contact op voor meer informatie of boek jouw traject. 

LICHTER LEVEN PROGRAMMA

€ 1700,- voor 10 sessies

Dit 1 op 1 programma kost € 1700,-. Ik begeleid je in 10 sessies van 2 uur. Ze kunnen in overleg ook (deels) online plaatsvinden. We starten vooraf met een inschrijf-formulier en een online/live intake gesprek van 1 uur a € 75,- tot 1,5 uur voor €110,-. Deze prijzen zijn inclusief btw voor particulieren en zakelijk exclusief BTW.

 

Na elke sessie ontvang je een e-mail met thuisoefeningen en video's om het geleerde te integreren in je dagelijkse leven. Het programma is inclusief een Lichter Leven werkboek.

INTEGRATIE COACHING

€ 95,- per uur

De losse Integratie coachsessies die ik aanbied na het deelnemen aan Plantmedicijn ceremonies, na een retraite of na deelname aan het Lichter Leven programma kosten €95,- per uur. De sessie kan in overleg ook online plaatsvinden. Een sessie duurt maximaal 2 uur en kost maximaal €185,-. Het tarief is inclusief BTW voor particulieren en zakelijk exclusief BTW.

Soms is één sessie al voldoende voor je. Als na één sessie blijkt dat je behoefte hebt aan uitgebreidere coaching dan overleggen we gezamenlijk hoe we verder gaan. 

Image by Sebastian Dumitru
 

Stel je vragen

Heb je een vraag of interesse in één van de coaching mogelijkheden, of wil je een gratis kennismakingsessie boeken?

Vul onderstaande formulier in en ik neem contact met je op.