JOUW INVESTERING

Geef jezelf een innerlijke, transformerende reis cadeau

Regressietherapie &
Transformatiecoaching

€ 570,- voor 3 sessies

Bij zowel (voorouderlijke) regressietherapie en transformatie-coaching werk ik met minimaal 3 sessies van ongeveer 2 uur (soms iets korter, soms iets langer). Mensen die nog niet veel holistisch innerlijk werk hebben gedaan en niet bekend zijn met regressietherapie starten vaak met 5 sessies om aan een issue te werken. De eerste sessie is altijd een intakesessie. De huidige tarieven zijn inclusief BTW:

  • 3 sessies: € 570,-

  • 5 sessies: € 950,- 

Het tarief gaat vanaf januari 2023 omhoog naar:

  • 3 sessies: € 617,10 incl BTW

  • 5 sessies: € 1028,50 incl BTW 

De sessies worden op basis van jouw situatie en hulpvraag, op maat ingevuld. Ze kunnen in overleg ook (deels) online plaatsvinden. Neem contact op voor meer informatie of boek jouw traject.

Het Sjamanistische Pad

€ 1665,- voor 9 sessies

Het Sjamanistische Pad is een diepgaand innerlijk proces van 9 sessies van ongeveer 2 uur. Dit 1 op 1 programma kost € 1665,-. Ik begeleid je op het Sjamanistische Pad met behulp van regressietherapie en voorouderlijke heling, trancereizen en andere sjamanistische rituelen. De eerste sessie is een intake sessie. Deze prijs is inclusief btw. 

Vanaf 2023 gaat het tarief omhoog naar €1800,- inclusief BTW.

Het is mogelijk om aanvullend ter verdieping tijdens het Sjamanistische Pad een innerlijke reis met een plantmedicijn te maken. Heb je daar interesse in, zie dan de informatie hieronder bij het één dag retreat: Golden Wisdom. En stuur me een bericht voor meer informatie. Ik begeleid je met liefde. 

Lichter Leven Programma

€ 1750,- voor 10 sessies

Dit 1 op 1 programma, ontwikkeld door de Bridgeman organisatie kost € 1750,-. Ik begeleid je in 10 sessies van 2 uur. Ze kunnen in overleg ook (deels) online plaatsvinden. We starten daaraan voorafgaand met een online/live intake sessie van 1,5 a 2 uur voor €175,-. De prijzen zijn inclusief btw.

Het tarief zal in 2023 €1950,- zijn inclusief BTW, ook voor de intakesessie.

 

Na elke sessie ontvang je een e-mail met thuisoefeningen en video's om het geleerde te integreren in je dagelijkse leven. Het programma is inclusief een Lichter Leven werkboek.

Bij interesse van 4 personen is het ook mogelijk om het traject in een groepje te doen in 5 dagen voor €1111,- per persoon. Lunch is voor eigen rekening. 

Golden Wisdom  retreat (één dag)

€ 397,- voor een dag

Tijdens dit één-dag-retreat maak je een innerlijke reis met een plantmedicijn.

  • Een individuele reis kost € 397,-

  • Een duo reis is € 333,- per persoon

  • Een reis met 3 personen is €288,- per persoon. 

Neem bij interesse contact met me op. Dan deel ik meer over het plantmedicijn op basis van cacao en bespreken we o.a. jouw situatie en intentie. En overleggen we of deze specifieke plantreis passend voor jou kan zijn en welke voorbereiding daarvoor nodig is.

Integratiecoaching

€ 111,- per uur

Losse Integratie coachsessies die ik aanbied na deelname aan een plantreis, een retraite, of aan één van mijn programma's kost €111,- per uur, en maximaal €222 voor een sessie van ongeveer 2 uur. De sessie kan in overleg ook online plaatsvinden. Het tarief is inclusief BTW.

Soms is één sessie al voldoende voor je. Als na één sessie blijkt dat je behoefte hebt aan uitgebreidere coaching  of therapie dan overleggen we gezamenlijk hoe we verder gaan. 

Image by Sebastian Dumitru

Neem contact met me op

Wil je een sessie, traject of een één-dag-retreat boeken?

Plan dan vrijblijvend een online kennismakingsgesprek met mij. 

Of verzend onderstaande formulier met je vragen en ik beantwoord je per mail.