top of page

JOUW INVESTERING

Geef jezelf een innerlijke, transformerende reis cadeau

Regressietherapie &
Transformatiecoaching

€ 615,- voor 3 sessies

Bij zowel (voorouderlijke) regressietherapie en transformatie-coaching werk ik met een start traject van 3 sessies van ongeveer 2 uur. Mensen die nog niet veel holistisch innerlijk werk hebben gedaan en niet bekend zijn met regressietherapie zullen mogelijk meer sessies nodig hebben om aan een issue te werken. De eerste sessie is altijd een intakesessie. De huidige tarieven zijn:

  • 3 sessies: €   615,-

  • Voor ondernemers is het tarief exclusief BTW.

De sessies worden op basis van jouw situatie en hulpvraag, op maat ingevuld. Ze kunnen in overleg ook (deels) online plaatsvinden. Neem contact op voor meer informatie of boek jouw traject.

Het Sjamanistische Pad

€ 1800,- voor 9 sessies

Het Sjamanistische Pad is een diepgaand innerlijk proces van 9 sessies van ongeveer 2 uur. Dit 1 op 1 programma kost € 1800,-. Voor ondernemers is het tarief exclusief BTW. Ik begeleid je op het Sjamanistische Pad met behulp van regressietherapie en voorouderlijke heling, trancereizen en andere sjamanistische rituelen. De eerste sessie is een intake sessie.

Het is mogelijk ter verdieping tijdens of na het Sjamanistische Pad een innerlijke reis van een dag te maken  diep in je onderbewustzijn. Heb je daar interesse in, zie dan de informatie hieronder bij het één dag retreat: Golden Wisdom. En stuur me een bericht voor meer informatie. Ik begeleid je met liefde. 

Lichter Leven Programma

€ 2145,- voor 11 sessies

Dit 1 op 1 programma, ontwikkeld door de Bridgeman organisatie kost € 2.145,-, waarvan een intake sessie de eerste is. Daarna begeleid ik je in 10 sessies van 2 uur door het programma. Het kan in overleg ook (deels) online plaatsvinden. De prijs is voor ondernemers exclusief BTW.

Na elke sessie ontvang je een e-mail met thuisoefeningen en video's om het geleerde te integreren in je dagelijkse leven. Het programma is inclusief een Lichter Leven werkboek.

Bij interesse van 3 of 4 personen is het ook mogelijk om het traject in een groepje te doen in 5 vrijdagen (1x per maand) voor €1595,- per persoon, inclusief een individuele intakesessie. Voor ondernemers is het tarief exclusief BTW. Lunch is voor eigen rekening. 

Golden Wisdom  retreat (één dag)

€ 288,- voor een dag

Tijdens dit één-dag-retreat maak je een diepgaande innerlijke reis. 

  • Een individuele dag kost € 555,-

  • Een dag voor twee personen is   € 333,- per persoon

  • Een dag voor drie personen is €288,- per persoon

Voor ondernemers is het tarief exclusief BTW.

Neem bij interesse contact met me op. Dan deel ik meer over de dag en bespreken we o.a. jouw situatie en intentie. En overleggen we of deze specifieke reis passend voor jou kan zijn en welke voorbereiding daarvoor nodig is.

Integratiecoaching

€ 111,- per uur

Losse Integratie coachsessies die ik aanbied na deelname aan een sjamanistische reis (met of zonder plantmedicijnen), een retraite, of aan één van mijn programma's kost €111,- per uur, en €222 voor een sessie van ongeveer 2 uur. De sessie kan in overleg ook online plaatsvinden. Het tarief is voor ondernemers exclusief BTW.

Soms is één sessie al voldoende voor je. Als na één sessie blijkt dat je behoefte hebt aan uitgebreidere coaching  of therapie dan overleggen we gezamenlijk hoe we verder gaan. 

Image by Sebastian Dumitru

Neem contact met me op

Wil je een sessie, traject of een één-dag-retreat boeken?

Plan dan eerst via onderstaande knop een vrijblijvende online kennismaking in met mij. 

 

 

Of heb je een andere vraag, stel die dan in onderstaande formulier en ik beantwoord je per mail.

Tarieven-contact
bottom of page